Portfolio

L8z PRoduction

portfolio med produkter för sociala medier (SoMe)

Denna portfolio innehåller ett axplock med exempel av företagsporträtt (intervjuer) och videos för SoMe som L8z PR har producerat. Artistporträtt finne du här. Anlita L8z PR för uppdrag inom SoMe eller som virtuell assistent (VA) inom en mängd områden. 

Lyft och framhäv dina produkter i en miljö dina kunder känner igen sig i. Piffa med olika assar. Morgonrocken - ett mångsidigt plagg. Flärdfullt att bära på poolpartyt med en helt annan skomodell än den som används direkt efter morgonduschen. Morgonrocken kommer från BJ:s Mode i Linköping.


Videon ramas in med låten Lycky med duon NewEra. Låten finns på Spotify och Youtube.

Lite behind the scenes när ett annat företag filmar en HD in action för sin hemsida. L8z PRoduction gjorde sin tolkning med inlägg för sociala medier. Företagets video kan ses här för Chopper Clothing.

Lyft dina produkter med humor och glimten i ögat. Här visar vi hur du blir festens höjdpunkt. Med ett instrument på fickan kan du alltid leverera och briljera.

Cut & Style Maria Arslan frisör företagsporträtt intervju

Bygg ditt varumärke med ett företagsporträtt. Eller med en inspirerande video för SoMe.  Anders Hamrén på Jeansfabriken. 

CANVA som verktyg

Lär dig göra en animerad julhälsning

Här följer exempel på tutorials/instruktionsfilmer som L8z PR har producerat. Behöver du hjälp?
Kontakta L8z PR för ett samarbete.

Gör din egen julhälsning, enkelt med Canva som designplattform. Mer effektfullt blir det också med musik till videon. 

Färdig julhälsning på 10 sek, här ljudsatt med duon NewEra och låten Waiting for Xmas.

Lär dig göra en animerad nyårshälsning

Gör din egen nyårshälsning, enkelt med Canva. Extra effektfullt blir det med musik till. Duon NewEra och låten Idag är en bra dag (Ordspråkslåten) ramar in den här filmen. Videon inleds med en egenproducerad jingel som exempel på vad mer L8z PR kan erbjuda just ditt företag.

Lyrics och sociala medier

för dig som musiker

Att texta släppta låtar är ett måste för artister på musikplattformar. Används låten t ex på Instagram är det väldigt populärt att låta den synkroniserade texten komma upp till bilden eller videon som publiceras. Om inte annat är det ett utmärkt sätt att själv promota sin egen musik.  Här är ett exempel hur du gör med duon NewEra där låttexten synkas med verktyget MusixMatch.


Jingeln som inleder videon är producerad av L8z PR. Filmen är framtagen för ProddToppen som stöttar indieartister. Behöver du en musikbakgrund? Kontakta L8z PR för ett samarbete inom SoMe som VA.