ProddToppen

ProddToppen

En plattform för indie/oberoende låtskrivare, musiker och producenter att mötas på, få inspiration och få andra att upptäcka deras musik.

ProddToppen har sin utgångspunkt på Facebook. Där kan du rösta på din favorit som på så vis kommer ännu mer i rampljuset. På listorna länkas du till Spotify där låtarna finns . Unika artistporträtt och andra reportage kommer även fylla ProddToppens innehåll. Allt för att inspirera och motivera! 


Du röstar på 5 artister/lista. Anledningen till att lägga röster på fler än bara en favorit är för att lyfta fler artister och framförallt få spänning och variation på listorna.Tänk på att varje liten poäng betyder mycket för dessa artister. 


Det är skapat en särskild collaborative playlist på Spotify där artisterna själva lägger in sitt material. OBS! Detta är inte själva topplistorna utan en slags låtportal. Härifrån gör ProddToppen ett urval till listorna som publiceras på Facebook.  Samtliga ombeds att repsekterar reglerna, som att t ex inte ladda upp covers - ProddToppens idé är att lyfta indieartister med sitt eget material. Det finns i dagsläget ingen möjlighet att gå igenom varje spår för att kontrollera. Tillit och glädje! Alltså, INGA COVERS och självklart inget majorbolag i ryggen. 

Länkarna

På ProddToppens sida under fliken "Om" alternativt "Beskrivning" hittar du länkar att lägga in ditt material på.

ÖstgötaToppen

Och grattis alla Östgötar(!) ni har en alldeles egen Spotifylänk att lägga upp egna alster på - INGA COVERS. Alla genrer välkomna! Max 1 låt/band initialt. Du skall ha anknytning till Östergötland. Sunt förnuft.

JulToppen

Lägg in Era jul och nyårslåtar på länken som material plockas ut till för JulToppen, - INGA COVERS.


Blandat och teman

Under listan Blandat presenteras nysläppt material. På temalänkarna kan artisterna lägga in låtar som är äldre men som stämmer in på temat.

- INGA COVERS.

Presentation av listorna

Tidsintervallet en lista ligger ute för röstning varierar men är angivet i informationen på själva listan

Det första artistporträttet på ProddToppen.