ProddToppen

ProddToppen

En plattform för indie/oberoende låtskrivare, musiker och producenter att mötas på, få inspiration och få andra att upptäcka deras musik.

ProddToppen har sin utgångspunkt på Facebook. Där kan du rösta på din favorit som på så vis kommer ännu mer i rampljuset. På Spotify kan du lyssna på de aktuella listorna; Modernt, Ballad och Rock/Pop. Sedan har även listan ÖstgötaToppen tillkommit. Unika artistporträtt och andra reportage kommer fylla ProddToppens innehåll. Allt för att inspirera och motivera! 


Du röstar på 5 artister/lista. Anledningen till att lägga röster på fler än bara en favorit är för att lyfta fler artister och framförallt få spänning och variation på listorna.Tänk på att varje liten poäng betyder mycket för dessa artister. 


Det är skapat en särksild sk collaborative playlist på Spotify där artisterna själva laddar upp sitt material. OBS! Detta är inte själva topplistorna utan endast en länk vars material eventuellt hamnar på listorna. En slags låtportal. Vid uppladdning till samtliga länkar förutsätts det att alla faktiskt repsekterar reglerna, det finns i dagsläget ingen möjlighet att gå igenom varje spår för att kontrollera. Tillit och glädje! Du/ditt band eller den artist du jobbar för skall ha eget material - INGA COVERS och självklart inget majorbolag i ryggen. 

Länkarna

På ProddToppens sida under fliken "Om" alternativt "Beskrivning" hittar du länkar att ladda upp  ditt material på

ÖstgötaToppen

Och grattis alla Östgötar(!) ni har en alldeles egen Spotifylänk att lägga upp egna alster på - INGA COVERS. Alla genrer välkomna! Max 1 låt/band initialt. Du skall ha anknytning till Östergötland. Sunt förnuft.

JulToppen

Lägg in Era jul och nyårslåtar på länken som material plockas ut till för JulToppen, - INGA COVERS

Presentation av listorna

Jämna fredagar: Modernt, Ballad och Rock/Pop 

Ojämna fredagar: ÖstgötaToppen

Varje fredag t om 24 dec: JulToppen

Det första artistporträttet på ProddToppen.