ProddToppen

ProddToppen

En plattform för indie/oberoende låtskrivare, musiker och producenter att mötas på, få inspiration och få andra att upptäcka deras musik.

ProddToppen har sin utgångspunkt på Facebook. Där kan man läsa unika artistporträtt och reportage samt rösta på låtar/artister när listor läggs ut. Låtarna finns på Spotify. I inläggen för varje listplacering finns en Spotifylänk för fans/följare att lyssna på artisterna. 


Det är skapat olika collaborative playlists på Spotify där artisterna själva lägger in sitt material på olika länkar. OBS! Detta är inte själva topplistorna utan en slags låtportal. Härifrån gör ProddToppen ett urval till listorna som publiceras på Facebook. ProddToppens idé är att lyfta indieartister med sitt eget material. INGA COVERS och självklart inget majorbolag i ryggen. 

LÄNKARNA

På ProddToppens sida är regler och information fäst längst upp under Utvalt. Där finns dokumentet INFO med samtliga länkar till portalerna som låtarna läggs in på av artisterna. Fäst i Utvalt finns även CRASY FRIDAY RELEASE.

CRASY FRIDAY RELEASE

Varje fre-sön ges artister som släppt nytt eget material samma vecka, möjlighet att pitcha låt och artisteri. Räckvidden på inlägget ger de poäng som avgör låtens placering. Dela därför friskt!

INGA COVERS.


BLANDAT OCH TEMAN

Det finns ett flertal länkar att lägga upp sin musik på. På länken

ProddToppen Portal 2022 - Blandat, lägger man in nysläppt material. På temalänkarna kan artisterna lägga in låtar som är äldre men som stämmer in på temarubriken.

INGA COVERS.

PRESENTATION AV LISTORNA

Tidsintervallet en lista ligger ute för röstning varierar men är angivet i informationen på själva listan på Facebook.